...Не може да се разкаже... Трябва да се почувства... Така жители

...
...Не може да се разкаже... Трябва да се почувства... Така жители
Коментари Харесай

Силистра за концерта на Лили Иванова: Не може да се разкаже... Трябва да се почувства

...Не може да се опише...
Трябва да се почувства...

 

Така поданици и посетители на Силистра описаха страстта след концерта на Лили Иванова там. 

 

И прибавиха:

 

Браво ЛИЛИ! Давай втора дата! Хората те обичат, тъй като си откровена, перфекционист и даряваш ЛЮБОВ!, написа Николай Колев.

 

Благодаря на Лили и на страхотните музиканти, че не престават да ни радват с изкуството си и че ни подаряват с толкоз прелестни страсти, прибавя Момчил Тодоров.

 

Гласът й в този момент е доста по-силен и прекрасен, в сравнение с преди. В България няма различен подобен въздействащ глас, а като виждам по какъв начин вървят нещата, няма и да има, счита Антон Тодоров.

 

Без думи, Съвършенство! Аплодисментите приказват!, безапелационна е Снежа Танкова.

 

Още през януари, единствено за 9 часа, силистренци изкупиха всичките билети за концерта  й.  И едвам дочакаха до 6 юни, с цел да се потопят в магията на Лили и нейния бенд.

 

Изявата бе петата от Националното турне 2024 на поппримата, което включва концерти в най-големите зали на 19 града в страната.

 

Следващите концерти са в Хасково – 12 юни, Шумен – 2 юли, Варна – 4 юли, Бургас – 6 юли, Пловдив – 12 септември, Стара Загора – 14 септември, Плевен – 16 септември, Смолян – 12 октомври, Кърджали – 13 октомври, Пазарджик – 15 октомври, Враца – 18 октомври, Панагюрище – 14 ноември, Кюстендил – 18 ноември, и Сандански – 20 ноември.

 

Кулминацията на музикалното събитие е най-мащабният концерт през декември, който Лили Иванова ще изнесе за последните 30 години! 

Спектакълът с присъединяване на оркестъра на Софийската опера и балет ще се състои на 14 декември в Арена " София ", когато 67 първокласни музиканти, под диригентството на Константин ДОБРОЙКОВ, ще застанат на една сцена с изпълнителката и нейния бенд. 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР